uvařila 23. 3. 2010 20:41
Pálivé zemiačiky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 3. 2010 20:41
Pálivé zemiačiky
brambory, cibule, sůl, pepř černý, paprika čerstvá červená, česnek sušený, koření kari, kurkuma, koriandr sušený, kardamom, paprika čerstvá zelená, hořčice, majonéza, voda, olej
Náš život s celiakií: Bezlepkové cestování aneb Co nás příjemně překvapilo během dovolené v Itálii
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele