uvařila 21. 9. 2011 17:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 9. 2011 17:58
panenka vepřová, mouka hladká, sůl, pepř, mrkev, žampióny, olej olivový, tymián sušený, sušená bazalka, sůl, pepř
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Co jíst po Vánocích, abyste si udrželi svojí váhu a postavu?
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule