uvařil 24. 8. 2010 22:10
Pangasius s cuketovo-patyzónovým teplým salátem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 8. 2010 22:10
Pangasius s cuketovo-patyzónovým teplým salátem
filety ryby pangasius, žlutá cuketa, cuketa, patizon, mrkev, olej olivový, smetana, hořčice hrubozrnná, sůl, pepř
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník