uvařila 15. 12. 2013 12:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 12. 2013 12:25
mouka celozrnna pšeničná, cukr třtinový, med, ořechy vlašské, žloutek, tuk rostlinný, skořice, marmeláda meruňková, ořechy vlašské, fruktoza vanilková, rum, čokoláda na vaření, čokoláda bílá
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky