Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Daniellinne uvařila 13. 11. 2022 22:34 Pappardelle se špenátem, kuřetem, parmazánem a oříšky 0 0 Okomentovat
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Čočková polévka s klobásou a bramborami: Klobáska ji skvěle ochutí, brambory zahustí, hlavně nás ale zasytí i báječně zahřeje
Salát z červených fazolí, červené cibule a červených rajčat Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 mojetara 10 min