uvařil 22. 11. 2016 10:47
Papriky plněné taliány s rajčatovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 11. 2016 10:47
Papriky plněné taliány s rajčatovou omáčkou
taliány, paprika, vejce, kapary, sůl, žampióny, česnek, majoránka, pepř, máslo, cibule, pyré rajčatové, rajče, cukr, šťáva limetková, sůl, máslo, petržel
Arabský pudink: Horký nápoj s vůní orchidejí se považuje za afrodiziakum. Zkuste ho!
Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
Tradiční česká kuchyně: Poctivý oukrop zahřeje i uzdraví. Jak ho dovést k dokonalosti?