uvařila 2. 10. 2013 16:24
Zalijeme svařeným horkým nálevem,zakápneme olejem a uzavřeme šroubovacím uzávěrem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2013 16:24
Zalijeme svařeným horkým nálevem,zakápneme olejem a uzavřeme šroubovacím uzávěrem
paprika čerstvá červená, zelí kysané, bobkový list, voda, ocet, sůl, cukr, olej
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
VIDEO: Jak na hot dog naruby? Obrácená verze pouliční pochoutky se snadno dělá a skvěle chutná
12 nejlepších receptů na bramboráky: Dáte si klasický, dýňový, mrkvový, chlebový nebo plněný zelím a škvarky?