uvařila 2. 3. 2010 13:24
na tmavý korpus rozetřeme opět krém
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 3. 2010 13:24
na tmavý korpus rozetřeme opět krém
mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, mléko, prášek do pečiva, vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, mléko, prášek do pečiva, vejce, kakao, šlehačka, kaštany ledové, čokoláda margot
Jídelníček podle víry: Žid nepozře krev, buddhista zase maso. Může v něm být duch jeho babičky
Dýňový cheesecake: Jak na něj, aby byl dokonalý? Chuti pomůžou ořechy i koření!
Retro okénko: Domácí čokoláda z formiček připomene dětství z éry socializmu. Kakaová cukrovinka ale frčí dodnes