uvařila 3. 5. 2014 01:27
zapečené baklažány
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 5. 2014 01:27
zapečené baklažány
lilek, cuketa, cibule, česnek, rajče loupané, protlak rajčatový, sušená bazalka, bazalka čerstvá, cukr krystal, sůl, pepř, sýr mozzarella, parmazán, mouka, olej olivový
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky