uvařila 8. 7. 2016 16:00
Pečená kachna s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 7. 2016 16:00
Pečená kachna s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
kachna, máslo, cibule, kmín celý, vývar drůbeží, cibule, kedlubna, sůl, kmín celý, ocet vinný, sádlo, škrob kukuřičný, knedlík bramborový
Letošní hity v pečení cukroví: Upečte si popraskané crinkles nebo makové linecké!
MasterChef Česko 2022: Jak na dokonale šťavnatý bůček na pivě? Podle skvělého receptu od Ondry se povede každému
Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?