uvařil 14. 6. 2015 14:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 6. 2015 14:01
stehno kachní, karotka, cibule, jablko, kmín celý, sůl, česnek, med, ocet balsamiko, zelí červené, sádlo, cibule, voda, jablko, rozinky, bobkový list, koření hřebíček, sůl, mošt jablečný, cukr hnědý, víno červené, koření hřebíček, nať cibulová, brambory, sůl, vejce, mouka hrubá, cibule, brambory, sůl, česnek, mouka hladká
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!