uvařila 26. 2. 2018 21:02
Polévka s hlívou a majoránkou - ta se dává na začátku i na konci...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2018 21:02
Polévka s hlívou a majoránkou - ta se dává na začátku i na konci...
olej, cibule, brambory, mrkev, paprika čerstvá zelená, hlíva ústřičná, smetana na vaření, majoránka sušená, sůl mořská, vegeta, česnek
10 nejlepších jídel z mrkve: Dáte si mrkvové řezy, pomazánku nebo babiččiny buchty mrkvánky?
Jak na skvělé česnekové máslo? Hodí se na bagetu, těstoviny i k masu a můžeme je i zamrazit
Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?