uvařila 6. 9. 2012 12:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 9. 2012 12:16
máslo, mouka hladká, mléko, sýr tvrdý, žloutek, bílek, ořech muškátový, pepř mletý, sůl, sýr blaťácké zlato, tvaroh, smetana, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, pažitka, česnek, paprika čerstvá červená, sůl
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni