uvařil 23. 8. 2011 12:11
Pečená vepřová plec s karotkou a bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 8. 2011 12:11
Pečená vepřová plec s karotkou a bramborem
plec vepřová, cibule, karotka, šťáva mrkvová, sůl, olej olivový, máslo, cukr, pepř bílý, mouka hladká
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 5. 10. 2024 20:23
Jak poznat v obchodě kvalitního uzeného lososa? Roli hraje barva i označení na obalu, všímat si musíme i metody uzení
Královské chutě: Český král Jan Lucemburský miloval francouzskou kuchyni, ale dopřával si i vařeného bobra se sladkou omáčkou
Jak na klasické italské krémové rizoto s dýní? Základem je správný druh rýže, dokonalou chuť zajistí silný vývar