uvařila 2. 8. 2013 13:06
Restujeme masíčko
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 8. 2013 13:06
Restujeme masíčko
kližka hovězí, špek, cibule, česnek, pórek, chilli paprika čerstvá, chilli paprika čerstvá, fazole červené v chilli, sůl, pivo černé, vývar hovězí, harissa, sůl, pepř mletý, kmín drcený
Ugrilovat si maso či upéct buřta jde v Praze i na Petříně, na Parukářce nebo v Chuchli. Někde zdarma, jinde za pár stokorun
Zahřejme své děti v chladných dnech správnými potravinami. Hřejivý jídelníček na celý týden přijde vhod
Iva Trhoňová prozrazuje, co je Kouzlem domácí pekárny aneb Jak na pečivo snadno a skoro bez práce