uvařila 7. 5. 2011 18:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 5. 2011 18:34
mouka polohrubá, cukr krystal, mléko, vejce, olej, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, pudink vanilkový bez vaření, ztužovač šlehačky, jahody, jahody, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, želatina
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Závin i bez těsta? Rychlé jablečné rolky z tortilly voní karamelem a skořicí a na stole jsou do půlhodinky