uvařila 19. 11. 2016 16:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 11. 2016 16:30
prsa kuřecí, kosti vepřové, zázvor, kardamom, skořice celá, anýz, koření hřebíček, badyán, chilli paprika čerstvá, sůl, cibule, svíčková hovězí, nudle rýžové, koriandr, bazalka čerstvá, cibulka jarní, bambusové výhonky, citron, omáčka vietnamská pálivá, omáčka rybí
Segedín s domácím knedlíkem: Papriku přidejte ve správnou chvíli a hotové jídlo nechte uležet
Jak na andělsky nadýchaný perník na plech: Božsky vláčnou a voňavou chuť zajistí marmeláda i správný kypřicí prášek
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy