uvařila 26. 3. 2012 19:53
Pikantní delikatesa s veselými šťouch.bramborami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2012 19:53
Pikantní delikatesa s veselými šťouch.bramborami
býčí žláza, slanina gazdovská, olej, česnek, cibule, mrkev, brokolice, zázvor čerstvý, víno, bujón zeleninový, brokolice, petrželka, brambory, mrkev, brokolice, máslo, sůl
10 rad, jak vařit opravdu levně: Plánujte, využívejte zbytky a vařte taky bez masa!
Úsporné vaření: Z jednoho kuřete připravíte čtyři parádní jídla, nasytíte celou rodinu a ještě ušetříte. Znáte třeba šmalc?
Pro zdravá střeva miminek: Pět snadných receptů na domácí přesnídávky, které dítě nezastaví