uvařila 26. 3. 2012 19:55
maso necháme zatáhnout,tekutinu vydusíme,přidáme zeleninu,podlijeme vímem a 10minut dusíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2012 19:55
maso necháme zatáhnout,tekutinu vydusíme,přidáme zeleninu,podlijeme vímem a 10minut dusíme
býčí žláza, slanina gazdovská, olej, česnek, cibule, mrkev, brokolice, zázvor čerstvý, víno, bujón zeleninový, brokolice, petrželka, brambory, mrkev, brokolice, máslo, sůl
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci