uvařila 26. 3. 2012 19:57
brambory a ostatní zeleninu uvaříme,slijeme vodu a s plátkem másla rozšťoucháme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2012 19:57
brambory a ostatní zeleninu uvaříme,slijeme vodu a s plátkem másla rozšťoucháme
býčí žláza, slanina gazdovská, olej, česnek, cibule, mrkev, brokolice, zázvor čerstvý, víno, bujón zeleninový, brokolice, petrželka, brambory, mrkev, brokolice, máslo, sůl
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Historie svatebních dortů: Od chlebového koláče až po šílenosti devadesátek
Polské krówki: Legendární polské karamelky miluje celý svět. Jak si je udělat doma?