uvařila 10. 3. 2012 17:36
plátky na rozpálené pánvici nasucho orestujeme a puštěnou šťávu necháme vyvařit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 3. 2012 17:36
plátky na rozpálené pánvici nasucho orestujeme a puštěnou šťávu necháme vyvařit
býčí žláza, žampióny, bylinky, žampióny, pomeranče, pomeranče, víno bílé, omáčka chilli sladká, omáčka sojová, tymián sušený, rozmarýn čerstvý, česnek, jalovec, chilli
Úžasně vláčný švédský dort kladdkaka je plný kakaa a hotový jej budete mít do půl hodiny
Retro sladkost z čokolády: Kočičí jazýčky byly hitem dvacátých let a milujeme je dodnes
Bylinky v soli: Dokonalý způsob, jak uskladnit pažitku nebo petržel. Sůl je uchová šťavnaté a plné chuti