uvařila 13. 4. 2012 23:41
1.marináda2.maso propícháme nožem3.obalíme v marinádě4.rukama pořádně vetřeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 4. 2012 23:41
1.marináda2.maso propícháme nožem3.obalíme v marinádě4.rukama pořádně vetřeme
kližka hovězí, slanina uzená, cibule, bujón hovězí, omáčka hořčičná s pepřem, olej, tymián sušený, kůra citronová, alobal
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí