uvařila 13. 4. 2012 23:50
1.maso po uvaření2.odebereme část hustého3.šťávu rozmixujeme4.maso nakrájíme5.nachystáme rýži
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 4. 2012 23:50
1.maso po uvaření2.odebereme část hustého3.šťávu rozmixujeme4.maso nakrájíme5.nachystáme rýži
kližka hovězí, slanina uzená, cibule, bujón hovězí, omáčka hořčičná s pepřem, olej, tymián sušený, kůra citronová, alobal
Jak na nejlepší grilované špízy? Šťavnatost zajistí slanina, pikantnost ovoce a pestré budou díky zelenině
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Fantastická povidla z letních jablek: Provoněná vanilkou a rumem vylepší v zimě palačinky, koláče i buchty