uvařil 8. 7. 2015 14:39
To není mandala, to je Minestrone
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 7. 2015 14:39
To není mandala, to je Minestrone
olej olivový, bujón hovězí, máslo, cibule červená, celer, směs zeleninová s kukuřicí, petržel, karotka, lusky fazolové, pórek, rajče, parmazán, fazole ve slaném nálevu, rýže, česnek, pepř, sůl himalájská, šafrán, petrželka zelená, pažitka, bazalka čerstvá, chléb česnekový
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni