uvařila 13. 3. 2013 20:14
Zeleninu nakrájíme na velice droboučko a dobře promícháme s ostatníma surovinama.Dáme na chvíli vychladit a můžeme podávat.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2013 20:14
Zeleninu nakrájíme na velice droboučko a dobře promícháme s ostatníma surovinama.Dáme na chvíli vychladit a můžeme podávat.
jogurt bílý, omáčka čertovská, olej olivový, celer, cibule, sůl
MasterChef Česko 2022: Betty, Robin a Malika vytřeli zrak porotcům a získali zlaté karty
Vracíme včely do přírody. Bez nich by ze světa zmizely tři čtvrtiny potravin
Mletý máslový řízek podle Jaroslava Sapíka: Název má díky jemné máslové omáčce, citronová kůra mu dodá svěžest a vůni