uvařil 28. 1. 2010 21:09
na vychladlý piškot natřeme krém
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 1. 2010 21:09
na vychladlý piškot natřeme krém
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, máslo, tvaroh měkký, cukr moučkový, rum, pomeranče, pudink vanilkový, cukr vanilkový, pomeranče, tuk, mouka
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí