uvařila 25. 8. 2009 09:46
Piškotová kakaová roláda
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 8. 2009 09:46
Piškotová kakaová roláda
žloutek, bílek, cukr písek, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, cukr moučkový, cukr vanilinový, ztužovač šlehačky, jahody, tuk, mouka, cukr moučkový, jahody
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla
Nejlepší kaše pro děti: Rýžová, jáhlová, kukuřičná a další. Kdy s nimi začít a jak je správně uvařit?
Pečeme s Ivou: Mini trdelníky zvládnete doma a jeden vás vyjde na pouhé dvě koruny!