uvařila 23. 9. 2010 15:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 9. 2010 15:03
těsto listové, špenát mražený, pórek, kukuřice, maso uzené, parmazán, vejce, smetana ke šlehání, sůl, pepř, ořech muškátový, česnek, paprika čerstvá červená
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Holka u plotny radí: Tomuhle mazanci v naší rodině nikdo neodolá. Voní vanilkou, je krásně nadýchaný a ozdobí každý stůl
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
Šťastné a chutné. Tohle o Vánocích musíte vyzkoušet!