uvařila 20. 3. 2008 09:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2008 09:55
těsto listové, olej, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, salám gothaj, žampióny, rajče, sýr cihla, sůl, koření oregáno, pepř, kečup sladký, mouka hladká, droždí, sůl, cukr, voda, olej, mouka polohrubá,
Kde jsou v Praze nejlepší smažáky? Nadchla nás obyčejná hospůdka na Vinohradech, smažák za 159 Kč byl boží
Estonský věnec kringel: Severský vánoční moučník je krásně vláčný, omamně voní skořicí a příprava je překvapivě snadná
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko