uvařila 10. 10. 2013 10:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 10. 2013 10:04
těstoviny, maso kuřecí, zelí čínské, pórek, cibule, česnek, sůl, pepř, koření chilli, bobkový list, vývar, omáčka sojová, olej, cukr, ocet, škrob, cukr moučkový
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 08:20
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Expertka radí: Jak a kde v lednici skladovat medvědí česnek? Vlhká utěrka je nezbytností, důležité je i správné místo v lednici
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá