uvařila 28. 2. 2015 13:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 2. 2015 13:17
plecko vepřové, omáčka szechuan, paprika čerstvá zelená, kapie žlutá, cibule červená, rajče cherry, olej, protlak rajčatový, víno červené, rozmarýn, pepř čtyř barev, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád
Byliny v kuchyni: Ostružiny posílí imunitu i paměť, odvar z listů skvěle vyčistí pleť!