uvařila 18. 4. 2010 13:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 4. 2010 13:53
bůček bez kosti, kmín mletý, česnek sušený, hořčice kremžská, sůl, pepř, okurky sterilované, párky, beraní rohy, cibulka, sýr uzený, cibule, mouka hladká, hořčice, voda, masox
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí