uvařila 11. 11. 2012 16:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 11. 2012 16:53
prsa kuřecí, paprika čerstvá červená, krém paprikový, klobása spišská, slanina anglická, sůl, pepř mletý, smetana na vaření, směs zeleninová, olej, mouka hladká, vývar masový, rýže, brambory, knedlík houskový
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
7 tipů na správné rozmrazování potravin: Jak rozmrazit maso, jak ovoce a co s pečivem