uvařila 14. 8. 2011 19:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 8. 2011 19:21
paprička jalapeňos, sýr gervais, česnek, sůl, vejce, mouka hladká, strouhanka, brambory, kukuřice sterilovaná, fazole červené sterilované, rajče sušené v oleji, klasy kukuřičné, cibule, majonéza, protlak rajčatový, pepř, česnek sušený, sůl, olej
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí