uvařila 7. 11. 2010 14:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 11. 2010 14:26
paprika čerstvá bílá, maso vepřové mleté, vejce, vločky ovesné, strouhanka, cibulka, česnek, mouka hladká, vývar, bobkový list, koření nové koření, protlak rajčatový, rýže, kukuřice
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku