uvařila 15. 8. 2009 10:40
ten saponat na riad je tam *uzasny*
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 8. 2009 10:40
ten saponat na riad je tam *uzasny*
maso mleté mix, rýže, vejce, sůl, pepř mletý, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, mouka hladká, koření hřebíček, olej, cukr
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník