uvařil 18. 6. 2014 16:29
zaliate paradajkovou šťavou a vývarom
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 6. 2014 16:29
zaliate paradajkovou šťavou a vývarom
maso mleté, rýže, cibule, olej, česnek, sůl, nať petrželová, pepř černý, krém feferonkový, listy vinné, šťáva rajčatová, vývar, sůl, pepř černý, koření nové koření, bobkový list, skořice, krém feferonkový
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin