uvařila 19. 6. 2012 18:01
Zeleninu nakrájíme.Dáme do zapékací mísy.Zakápneme olejem,omáčkama,osolíme a promícháme.Přidáme naplněné kloboučky,podlijeme a dáme zapéct.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2012 18:01
Zeleninu nakrájíme.Dáme do zapékací mísy.Zakápneme olejem,omáčkama,osolíme a promícháme.Přidáme naplněné kloboučky,podlijeme a dáme zapéct.
žampióny, maso vepřové mleté, sýr eidam, cibule, vejce, libeček čerstvý, petrželka, sůl, pepř mletý, voda, olej, omáčka chilli sladká, omáčka sojová, cibule červená, celer, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, žampióny, sůl
Falešný med z květů černého bezu: Na přípravu potřebujete kromě květů bezu jen cukr a citron
Len je nejlepší materiál na utěrky: Kuchyňský "superman" pohlcuje vlhkost, je odolný vůči plísním a nedrží se v něm prach
Koláč s ovocem a drobenkou: Díky ovoci je šťavnatý a vláčný, drobenku vylepší ořechy a připravený je už za 20 minut