uvařil 10. 9. 2013 15:55
oloupané broskve povaříme s cukrem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 9. 2013 15:55
oloupané broskve povaříme s cukrem
mouka hladká, kypřící prášek, tvaroh polotučný, mléko, olej slunečnicový, marcipán, cukr krupice, cukr vanilkový, sůl, broskve, mléko, cukr krupice, cukr krupice, pudink vanilkový, smetana zakysaná, ořechy vlašské, cukr moučkový, šťáva citronová
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce