uvařil 16. 10. 2009 21:35
Podzimní „VEPŘ“ speciál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 10. 2009 21:35
Podzimní „VEPŘ“ speciál
plecko vepřové, játra vepřová, ledvinky vepřové, srdce vepřové, slanina, cibule, jalovec, koření krkovička, bobkový list, koření nové koření, olej, sůl, kmín celý, pepř
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili