uvařila 11. 10. 2013 12:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2013 12:41
bobkový list, brambory, celer, cibule, citron, cuketa, cukr, řepa červená, fazole červené, zelí červené, česnek, mouka hladká, zelí hlávkové, kližka hovězí, přední hovězí, koření hřebíček, chilli, jalovec, kečup ostrý, kedlubna, klobása, kmín celý, kopr, maso krůtí, salám kuřecí, zelí kysané, kyška, maggi, máslo, salám měkký, mléko, maso mleté, kost hovězí morková, směs zeleninová mražená, mrkev, celer, koření nové koření, ocet, pepř, petržel, nať petrželová, rajče, protlak rajčatový, okurka salátová, paprika sušená sladká, slanina, lečo, sůl, špek, prsa krůtí, bok uzený, vejce, plec vepřová, žebra vepřová, vývar masový, smetana zakysaná, paprika čerstvá zelená, fazolky zelené,
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Popeleční středou končí Masopust a pro křesťany začíná 40 dnů půstu. Co se v tomto období nesmí dělat?
Retro okénko: Legendární žvýkačka Sevak stávala 1,50 Kčs a díky speciálnímu složení skutečně chránila před nachlazením