uvařila 16. 9. 2015 16:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 9. 2015 16:13
houba masák, sádlo, sůl, kmín celý, polenta instantní, vývar, máslo, česnek granulovaný
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Lokše z tvarohového těsta jsou neskutečně vláčné a jemné, stačí na ně jen pár ingrediencí a hotové jsou za chvíli
Jak na dokonalé donuty: Tvar uděláte pomocí dvou skleniček, chuti a konzistenci prospěje kynutí přes noc
Fofrovanec, dumlíkačka, šmorn, kyselica či sklářské knedlíky: Jídla z českých a moravských hor stojí za ochutnání