uvařil 20. 1. 2014 12:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 1. 2014 12:28
cibule, mrkev, řepa červená, olej, sůl, vývar zeleninový, omáčka sojová, ocet, cukr, skořice, tymián, koření oregáno, bazalka čerstvá, citron, smetana zakysaná, vločky ovesné
Jídelníček na rekreacích ROH: Vydatné snídaně, na oběd výběr ze čtyř jídel a pokaždé tradiční moučník
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka