uvařila 24. 8. 2011 10:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 8. 2011 10:20
vývar, mrkev, celer, petržel, celer řapíkatý, libeček, kapusta růžičková, šalvěj, rozmarýn, libeček, brambory, sůl, koření argentina, majoránka čerstvá, cibule, česnek, jíška světlá instantní
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky