uvařila 17. 4. 2013 21:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2013 21:05
fazole červené, koleno vepřové uzené s kostí, klobása maďarská pikantní, mrkev, celer, petrželka kořenová, bobkový list, cibule, sádlo, mouka hladká, česnek, paprika sušená sladká, vývar masový, pepř, sůl, vejce, mouka hladká, smetana zakysaná, petrželka
Houby naložené v sádle nebo v soli: Dva tradiční způsoby, jak si uchovat poklady z lesa na zimu
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Punčový dort podle Josefa Maršálka: Zákusek, který voní rumem, skořicí a pomerančem je neskutečně vláčný