uvařil 24. 1. 2015 16:48
Polévka z hovězí oháňky ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 1. 2015 16:48
Polévka z hovězí oháňky ze „Šlajfu“
oháňka hovězí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, vejce, krupice pšeničná, mléko plnotučné, koření nové koření, pepř, voda, sádlo, sůl, petržel
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř