uvařila 15. 4. 2010 19:49
maso a koření v hrnci
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 4. 2010 19:49
maso a koření v hrnci
maso králičí, krk kachní, voda, bobkový list, chilli paprika čerstvá, pepř, koření nové koření, česnek, tymián, sušená bazalka, koriandr sušený, česnek sušený, zázvor čerstvý, směs zeleninová mochovská mražená, bylinky, sůl, koření, vejce, česnek, zázvor mletý, bazalka čerstvá, libeček, petrželka, mouka hladká, sůl
Mák a švestky, to je hezký! Dokonalá kombinace nejlépe vynikne na křehkém koláči s tvarohem
Recept na Campari Spritz: Hořkosladký koktejl jen ze tří ingrediencí je oficiálním drinkem festivalu v Karlových Varech
Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán