uvařila 16. 4. 2011 22:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 4. 2011 22:37
kost hovězí, mrkev, petržel, celer, cibule, paprika čerstvá červená, libeček, pepř celý, koření nové koření, sůl, petrželka zelená, játra hovězí, kostky sojové, bujon kuřecí, česnek, vejce, majoránka, pepř mletý, sůl, strouhanka, petrželka zelená, nudle
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?