uvařila 16. 4. 2011 22:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 4. 2011 22:38
kost hovězí, mrkev, petržel, celer, cibule, paprika čerstvá červená, libeček, pepř celý, koření nové koření, sůl, petrželka zelená, játra hovězí, kostky sojové, bujon kuřecí, česnek, vejce, majoránka, pepř mletý, sůl, strouhanka, petrželka zelená, nudle
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr