uvařil 18. 11. 2015 21:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 11. 2015 21:31
čočka, cibule, mrkev, celer, petržel, brambory, hlíva ústřičná, olej, mouka hladká, sůl, bobkový list, pepř, koření nové koření, kopr, vývar masový, ocet
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Dort jako pod sklem: Zákusek ozdobený želatinou nejen, že skvěle chutná, ale taky krásně vypadá
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Nejlepší česneková pomazánka nejen na Silvestra: Čím ji dochutit, aby byla lahodná a pálivá tak akorát? Roli hrají bylinky